Om Haarby Smedie

omos

Vi er producent, importør og forhandler af specialmaskiner indenfor roe-, majs- og grøntsagsbranchen.
Firmaet blev etableret i 1975, placeret på syd-vest Fyn, et typisk sukkerroe- og grøntsagsområde, centralt i Danmark. Meget ideelt, da vores kundekreds, er fordelt over hele landet.

I starten beskæftigede vi os med meget forskelligartede opgaver, såsom køb/salg, reparation af alle slags landbrugsredskaber, diverse smedeopgaver samt fremstilling af alt i smedejern, såsom lamper, gelændere, trapper , låger, relieffer, skulpturer deraf navnet Kunstsmedie.

Med årene har vi valgt, at specialisere os mere i bestemte retninger ( se under produkter ). Det meste af handlen foregår direkte til landmanden / avleren. På den måde mener vi, at kunne give den bedste kundeservice = optimal resultat.

Det er med stor ære og stolthed at kunne tilbyde vores kunder, maskiner og udstyr fra nogle af de mest anerkendte og førende producenter, indenfor deres område af specialmaskiner.

Mit navn er Mikael Christiansen, jeg er ejer og ansvarlig for Haarby Smedie & Kunstsmedie ApS, som er en dynamisk handels- og produktionsvirksomhed. Kontakt os, hvis vi kan være behjælpelig med de ting vi ved noget om. Hvis du ønsker den personlige og direkte kontakt til din maskinleverandør, så er det os.